Gestionem i mantenim les instal·lacions dels nostres clients en les millors condicions, optimitzant el seu rendiment i la seva durabilitat en el temps. L’aconsellem en tot moment sobre les novetats en el mercat i dissenyem, adaptem i instal·lem per a cada client les millors solucions tècniques que permetin l’optimització dels costos.

INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES

Amb una experiència de més de 80 anys, podem cobrir totes les necessitats de muntatges i instal·lacions de baixa tensió, tant per particulars com empreses públiques o privades. Legalitzem i certifiquem les nostres instal·lacions, també les fetes per altres instal·ladors amb una revisió prèvia.

.

IL·LUMINACIÓ

Ens especialitzrem principalment en les instal·lacions d’il·luminació d’enllumenat públic, naus industrials, oficines i locals. Efectuant la instal·lació en temps reduïts i aportant qualitat en cada fase del procés.

INSTAL·LACIÓ D'EQUIPS DE CLIMATITZACIÓ

La millor inversió és un bon estudi de l'espai a climatitzar tenint en compte certs paràmetres que ens ajudaran a prendre les decisions adequades. Un cop tenim l'estudi, procedim a la recerca de les millors opcions dinsponibles en el mercat, segons preferències del client (preu, qualitat, potència) i entreguem l'informe pressupostat i amb termini d'entrega que els nostres tècnics preparen.

CANVIAR LA PISCINA DE CLOR A SAL

No et preocupis més per les irritacions de pell i ulls, gaudeix d'una aigua més saludable per la família i més respectuosa pel medi ambient. Demana una primera visita i li pressupostarem el canvi que necessita.

LLUMS DECORATIVES DE NADAL

Tenim una llarga experiència de més de 25 anys com assessors i instal·ladors de llums decoratives de Nadal. Treballem amb els millors distribuïdors del país i cada any renovem per ser més ecològics, econòmics i sostenibles.